بررسی تخصصی انگل ولو ها

انگل ولو چیست؟

انگل ولو، به اکچویتور های پنوماتیکی گفته می شود که با طراحی پاپت سیت و فنر برگشت، مسیر عبور سیال را تحت عنوان یک شیر ۲/۲ باز و بسته می کند. می توان گفت که این تجهیز مورد اطمینان قابل ضد انفجار بودن است زیرا در انگل ولو، قسمت تحریک شیر از مسیر عبور جریان فاصله دارد؛ لذا مکانیزم طراحی آن به گونه ای است که فلوی عبوری بالا می باشد.

انگل ولو

این محصول اصولا به شکل بادی تحریک شده و در مواردی که به علت شرایط سیال همچون دمای بالا یا ویزکوزیته بالا و یا حتی اختلاف فشار صفر امکان استفاده از شیر برقی های معمولی وجود نداشته باشد، به کار می رود. عملکرد این شیر ها در مواردی که سیال حاوی جرم خارجی و کثیف باشد بسیار خوب می باشد به خوبی جریان زیادی از سیال را از خود عبور می دهد. در کل می توان شیر زاویه ای را یک مشکل گشا در بسیاری از مواردی که شیر های دیگر امکان استفاده ندارند به شمار آورد.

نحوه کار انگل ولو ها چگونه است؟

این شیر ها به حالت پنوماتیک کار می کنند؛ به گونه ای که از فشار هوا به منظور کنترل اکچویتور پیستون استفاده می شود که استم شیر را از روی سیت بلند می کند. درواقع شیر های بسته معمولاً از یک فنر برای برگشت شیر به حالت نزمال خود استفاده می کنند.

سعی کنید شیر را همیشه باز نگه دارید مگر اینکه فشار هوا برای بسته شدن آن وارد شود. از شیر های دبل می توان برای کنترل جریان در هر دو جهت استفاده کرد. این شیر ها فاقد فنر بوده و تعیین موقعیت شیر ​​به هوای تأمین کننده بستگی دارد.

این تنظیمات بر میزان فشار شیر تأثیر می گذارد. جریان بالا و پایین شیر (باعث باز شدن شیر می شود) اثر چکه کردن آب را کاهش می دهد اما به طور معمول ۵۰٪ حداکثر فشار کاری شیر را کاهش می دهد. با این حال، نصب یک فنر برگشتی قوی به افزایش فشار کار کمک می کند اما برای غلبه بر این مقاومت فنر افزایش یافته، به یک اکچویتور بزرگتر نیاز است. با عبور از روی سیت (باعث بسته شدن شیر)، یک فشار کاری کامل حاصل می شود و می توان با محدود کردن جریان تأمین هوای فشرده، چکه کردن آب را کاهش داد.

کاربرد های انگل ولو:

این شیر ها قادرند جهت ارائه میلیون ها دوره عملیاتی در کاربرد های درخواستی مانند بخار، آب و مواد خورنده مورد استفاده قرار گیرند. در واقع، آن ها برای برنامه های کاربردی خلاء مناسب می باشند و می توانند در برنامه های سریع عمل کنند. آن ها در بسیاری از صنایع، از جمله مواد غذایی و نوشیدنی، شیمیایی، نفت و گاز، آب و فاضلاب و غیره استفاده می شود.

انگل ولو

انواع انگل ولو:

با توجه به نوع جنس و نوع عملگر و نوع اتصال، تقسیم بندی این شیر به شکل زیر انجام می شود. از نظر عملگر به پنوماتیک و فلکه ای دستی و از نظر جنس به فولاد و استیل و برنزی و از نظر نوع اتصال به دنده ای و فلنجی تقسیم بندی می شوند.

  • انگل ولو پنوماتیک:

این محصول، دارای یک عملگر پنوماتیک می باشد که با تبدیل نیروی پنوماتیک به نیروی مکانیکی پیستون یا استم با حرکت خطی در مسیر عمود به نشیمنگاه پلاگ یا همان مجرابند را در مسیر سیال وارد یا خارج می کند. جنس بدنه عملگر ها یا پلاستیک و یا استیل می باشد.

  • انگل ولو دستی:

این شیر، به وسیله اپراتور و باز طریق چرخاندن فلکه استم حرکت خطی می کند. این مدل شیر زاویه ای زیر مجموعه شیر کروی می باشد که در جنس های مختلفی تولید می شود.

  • انگل ولو استیل:

شیر پیستونی استیل از لحاظ عملکرد مشابه حالت های قبل می باشد ولی از لحاظ جنس بدنه با گرید های مختلف استیل ۳۰۴,۳۱۶,۳۱۶L تولید می گردد و برای سیال های اسیدی یا سیال هایی که خورندگی بالایی دارند مورد استفاده قرار می گیرند.

  • انگل ولو فولادی:

عملکرد و نوع طراحی این شیر، مشابه موارد ذکر شده می باشد ولی از لحاظ جنس بدنه فولادی با گرید های A105 و A216 WCB با عملگر پنوماتیک و دستی تولید می گردد.

  • انگل ولو برنزی:

جنس بدنه این مدل برنز بوده و معمولا برای سیال آب شور استفاده می شود؛ در این محصول، هم به طور اتوماتیک و هم به روش دستی می توان مسیر سیال را قطع و وصل کرد.

  • انگل ولو دنده ای:

نوع اتصال در این مدل، با رزوه های از داخل می باشد و با جنس های مختلف تولید می شود.

انگل ولو دنده ای

  • انگل ولو فلنجی:

نوع اتصال این محصول، مطابق فلنج های کلاس یا PN می باشد و برای اتصال به فلنج مطابق استاندارد ASME B16.5 و یا بر حسب DIN تولید می گردد.

برای تهیه مشاوره بیشتر می توانید با ما در تهران ابزار در تماس باشید.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: امکان راست کلیک وجود ندارد