دریل همزن چیست؟
همانطور که می دانید، در حال حاضر و در عصر جدید، پیشرفت تکنولوژی موجب آن شده است که بسیاری از کار ها از حالت انجام دادن دستی به حالت ماشینی و سیستمی شدن حرکت کرده اند و از همین طریق، این امکان وجود دارد که بسیاری از امور با سرعت بیشتری انجام شوند؛ قطعا این مسئله در دنیای ابزار هم صدق می کند. یکی از این دستگاه های پیشرفته و تخصصی، همزن های برقی هستند که با نام میکسر هم شناخته شده و ابزاری برقی هستند. ظاهر این دستگاه ها شبیه دریل بوده که سری آن ها به جای مته، پره می خورد.
این پره ها در اشکال و ابعاد گوناگونی طراحی و ساخته شده که هر کدام از آن ها جهت ترکیب کردن مواد و متریال گوناگونی تولید می شوند.
نقاشان ساختمان در گذشته از وسایلی جهت ترکیب رنگ استفاده می کردند که این کار را برای آن ها بسیار سخت و زمان بر می کرد و باید رنگ ها را به گونه ای با هم مخلوط می کردند که رنگی یکنواخت و یک دست می ساختند. اما در درحال حاضر، همزن برقی موجب آن شده است که رنگ ها به طور یکنواخت مخلوط و یکنواخت شده و انرژی کمتری هم مصرف شود.
راهنمای خرید دریل همزن:
با استفاده از موارد زیر شما قادر خواهید بود که ویژگی ها و امکانات هر دستگاه را بررسی نموده و با افزایش اطلاعات فنی خود، خریدتان را با توجه به نوع کاربری و نیاز خود، به بهترین شکل انجام دهید. علت این امر هم آن است که با وجود برند ها و مدل های مختلف موجود در بازار، انتخاب مدل مطلوب، کار سختی است.
-
سری با پره ها:
پره های دریل های همزن، در ابعاد و اشکال گوناگونی طراحی و ساخته می شوند و یکی از از مهم ترین اجزای این دستگاه ها به حساب می آیند. باید در انتخاب پره ها دقت کنید که متناسب با کاربرد شما باشند. اگر شما بتوانید مدلی را انتخاب کنید که اندازه و شکل آن متناسب با کاری باشد که شما قرار است انجام دهید، هم طول عمر و دوام آن را تضمین کرده اید و هم قادر خواهید بود مواد بیشتری را با آن مخلوط کنید.
اگر پره بیش از اندازه بزرگ باشد، در دور های بالا، موتور دستگاه خراب می شود و اگر بسیار کوچک باشد، مخلوط کردن مواد بسیار سخت تر می شود.
بیشتر پره ها به سه شکل زیر می باشند:
- پره حلقه ای
- پره مارپیچی
- پره سبدی
-
قدرت موتور دریل همزن:
یکی از موارد بسیار مهم، موتور دریل همزن و قدرت آن می باشد؛ معمولا قدرت میکسر ها را بر اساس گشتاور و تعداد دور در دقیقه می سنجند. دریل هایی که امکان کنترل سرعت، دور موتور پایین و گشتار بالا را داشته باشند، عمر بالاتری دارند.
-
نوع دستگیره:
بیشتر دریل های همزن، دارای چندین دستگیره می باشند؛ در بیشتر موارد، این امکان وجود دارد که آن ها را به مکان های مختلف منتقل کرد تا ترجیح خاصی برای کاربران فراهم نماید؛ با وجود این ویژگی کاربران تسلط بیشتری بر کار خود دارند.
-
کنترل سرعت متغیر:
بسیاری از این همزن ها سیستم کنترل سرعت متغیر دارند که این سیستم به شکل شماره بندی یا ماشه ای است. با کمک این قابلیت، می توان سرریز مواد در فرآیند اختلاط اولیه را کنترل نمود. بهتر است دستگاهی را انتخاب نمایید که قابلیت کنترل سرعت داشته باشد زیرا این قابلیت برای مواد رقیق بسیار کاربردی می باشد.
-
سیستم چپگرد و راستگرد:
اگر سیستم دریل همزن شما دارای سیستم چپگرد و راستگرد باشد، به وسیله آن می توان جهت چرخش پره ها را تغییر داد. حتما می دانید که مخلوط نمودن مواد سفت و غلیظ بسیار دشوار است؛ لذا با استفاده از این قابلیت این امکان وجود دارد که مواد را در جهت مخالف ترکیب نمود. این سیستم در بیشتر موارد در تجزیه مواد و بدست آوردن ترکیب یکدست کمک زیادی می کند.
-
تنظیمات سرعت:
ما به کنترل سرعت متغیر با استفاده از شماره گیری های مختلف و یا ماشه اشاره کردیم؛ با این حال، برخی از همزن ها دارای تنظیمات سرعت اختیاری (معمولاً سرعت کم و زیاد) در بالای سرعت متغیر هستند که با استفاده از آن می توان کنترل بیشتری بر سرعت اختلاط مواد داشت. این ها هنگام مخلوط کردن مواد ویژه ای مانند اپوکسی و رزین بسیار مفید می باشند.
طول عمر و نگهداری دریل همزن:
کلیه دریل ها با توجه به برند و کیفیتی که دارند، برای مدت خاصی کار می کنند. ذر صورتی که پره دریل ها از مواد با دوام که مستعد زنگ زدگی نیست ساخته شود، دوام آن ها بیشتر خواهد بود. داشتن امتیاز IP موجب آن می شود که دریل در برابر مواد جامد با حداکثر اندازه ۱۲.۵ میلی متر نگهداری موثری داشته باشد.
برای تهیه انواع دریل ها و دریافت مشاوره بیشتر می توانید با ما در تهران ابزار در تماس باشید.