معرفی انواع دستگاه چند کاره نجاری

دستگاه چند کاره نجاری

معرفی انواع دستگاه چند کاره نجاری

دستگاه چندکاره نجاری چیست؟

دستگاه‌‌ چندکاره نجاری که به آن ماشین ادغام هم می‌گویند، بیشتر مورد علاقه‌ی گروهی از نجاران است که فضای کافی برای خرید تمامی دستگاه‌های اصلی نجاری را ندارند. در گذشته خرید هریک از دستگاه‌های نجاری به صورت جداگانه از ملزومات کارگاه نجاری بود؛ زیرا هر کدام از آن‌ها وظیفه‌‌ی انجام کاری مهم مانند شیار زنی، رنده و … را داشتند اما با پیشرفت علم و نبود فضای کافی، مخترعین این صنعت به فکر دستگاهی افتادند که قابلیت انجام چند کار با هم را داشته باشد. امروزه استفاده از دستگاه‌های چندکاره بسیار پرکاربرد و مقرون به صرفه است. این دستگاه هم برای کسانی که فضای کافی برای خرید تمامی ماشین‌آلات صنعتی ندارند مناسب است، هم برای کارخانجات بزرگ به عنوان مکمل دستگاه‌های دیگر به کار می‌رود تا در صورت خراب شدن هریک از دستگاه‌ها به طور موقت از دستگاه‌های چند کاره استفاده کنند و زمان را از دست ندهند.

این دستگاه‌ توانایی انجام کارهای نجاری به صورت کاملاً مجزا را دارد. در صنعت نجاری دستگاه‌های چندکاره به صورت دو کاره تا هفت کاره موجود هستند که در این مقاله به توضیح درباره هرکدام خواهیم پرداخت.

انواع دستگاه چند کاره نجاری

قابلیت‌های دستگاه های چند کاره با توجه به ایرانی یا خارجی بودن و همچنین برندهای موجود در بازار متفاوت است.

دستگاه دوکاره نجاری

دستگاه‌ دو کاره‌ نجاری از جمله دستگاه‌هایی است که قابلیت کف رنده و گندگی را با هم دارد. این دستگاه نسبت به دستگاه سه کاره و پنج کاره کم‌تر استفاده و خریداری می‌شود. در صورتی که قصد خرید دستگاه چند کاره برای فضای کم‌تر داشته باشید، دستگاه سه و پنج کاره مقرون به صرفه‌تر خواهد بود.

دستگاه سه کاره نجاری

در اکثر دستگاه های سه کاره نجاری قابلیت کم کن، کف رنده، گندگی یا اره میزی (برش) وجود دارد. این دستگاه به دلیل سه قابلیت پر مصرف، کار اکثر نجاران را راه می‌اندازد، در نتیجه در اکثر کارگاه‌های نجاری موجود است.

دستگاه چهارکاره نجاری

دستگاه‌ چهارکاره‌ نجاری عمدتاً قابلیت گندگی، کف رنده، فرز میزی و برش را با هم دارند. اکثر برندها دستگاه سه کاره و پنج کاره نجاری را تولید می‌کنند اما دستگاه های چند کاره‌ دیگر را فقط بعضی برندها تولید می‌کنند.

دستگاه پنج کاره نجاری

دستگاه پنج کاره‌‌ نجاری یکی از پر فروش‌های صنعت نجاری است که دارای فرز نجاری، کف رنده، گندگی، کم کن و دور کن یا اره میزی است. داشتن چند قابلیت مهم در یک دستگاه می‌تواند برای یک نجار که در فضای کوچک کار می‌کند بسیار مقرون به صرفه باشد.

دستگاه شش یا هفت کاره‌ نجاری

در دستگاه‌های شش یا هفت کاره قابلیت‌های متفاوت دیگری به دستگاه های پنج کاره اضافه می‌شود که معمولاً با نام دستگاه یا ماشین چند کاره به فروش می‌رسد.

نکات مهم خرید دستگاه چند کاره نجاری

قیمت و کیفیت دستگاه چند کاره نجاری

قیمت و کیفیت دستگاه‌های چند کاره با توجه به مشخصات هر کدام از قابلیت‌های دستگاه به صورت جداگانه بررسی می‌شود. برای مثال در یک دستگاه چند کاره که دارای قابلیت دورکن است، سرعت چرخش اره، قطر اره‌ی اصلی، ابعاد میز اصلی، ماکزیمم ارتفاع برش اصلی، قدرت موتور خط زن، گونیای پشت اره، قدرت موتور دورکن و طول ریل برش از اهمیت زیادی برای تعیین قیمت دستگاه برخوردار است در نتیجه بهتر است به هنگام خرید با توجه به نیاز خود مشخصات هر یک از دستگاه‌های موجود را در ماشین چند کاره‌ای که قصد خرید آن را دارید بررسی کنید.

معایب دستگاه چند کاره نجاری

به هنگام خرید این‌گونه ماشین آلات باید به این نکته دقت شود که استفاده از تمام قابلیت‌های یک دستگاه چند کاره به صورت هم‌زمان وجود ندارد. در صورتی که اگر هر کدام از دستگاه‌ها به صورت جدا در کارگاهی موجود باشد (در صورت وجود فضای کافی)، هر کاربر می‌تواند در یک زمان از هر دستگاهی که می‌خواهد استفاده کند که این موضوع زمان را به حداقل می‌رساند.

گارانتی و خدمات پس از فروش

تمامی ماشین آلات نجاری قطعات فراوانی دارد که کار با آن‌ نیاز به آموزش داشته و خرابی و تعمیر هریک از قطعات به دلیل کارآیی و قیمت بالا نیاز به خدمات پس از فروش به مشتریان دارد. پس بهتر است هنگام خرید به ضمانت نامه و نوع خدماتی که شرکت‌های مختلف ارائه می‌دهند توجه لازم را داشته باشید.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: امکان راست کلیک وجود ندارد