معرفی ابزارآلات نقاشی ساختمان

ابزار نقاشی ساختمان:

حتما شما هم بار ها و بار ها به فکر رنگ کردن آپارتمان، منزل یا محل کار خود افتاده اید، زیرا این کار با ایجاد تغییراتی در دکوراسیون محل مورد نظر شما، موجب ایجاد فضایی زیبا تر و منطبق با سلیقه شما خواهد بود. نقاشی اماکن مختلف، کار بسیار سختی نبوده و با کمی مهارت و در دست داشتن ابزار نقاشی ساختمان انجام این  کار به امری دلپذیر و نسبتا راحت تبدیل می شود. ما در ادامه به بررسی انواع ابزار آلات مورد نیاز برای نقاشی می پردازیم.

ابزار نقاشی ساختمان

قلم مو:

قلم مو، ابتدایی ترین ابزار نقاشی برای هر رنگ آمیزی به حساب می آید؛ زیرا با توجه به هر شیوه ای که شما برای نقاشی انتخاب نمایید، به منظور انجام جزئیات و ریزه کاری ها، قلم موی متناسب هم وجود داشته که شما حتما به آن احتیاج پیدا می کنید. برای استفاده از قلم مو موارد زیر را در نظر داشته باشید:

  1.  برای رنگ کردن با استفاده از رنگ های حلال آب، حتما از قلم مو هایی که دندانه‌های نایلونی دارند، استفاده نمایید زیرا استفاده از قلم مو های از جنس طبیعی موجب شل شدن قلم مو در این مورد می شود.
  2.  برای رنگ کردن با استفاده از رنگ های حلال روغن، بهتر است از قلم مو هایی که از جنس طبیعی باشند، استفاده کنید.
  3. به یاد داشته باشید قلم موی از جنس فوم، به منظور انجام کار های پیچیده ‌تر مثل رنگ آمیزی، حکاکی‌ های دیوار یا سنگ کاری‌ ها و چهارچوب پنجره، گزینه مناسبی به حساب می آید. (البته گفتنی است که قلم موی فومی، یک بار مصرف می باشد زیرا پاک کردن آن امری سخت بوده و ممکن است قلم مو از هم پاشیده شود.)

غلطک و دسته غلطک:

یکی از بهترین ابزارآلات برای نقاشی غلتک ها می باشند؛ زیرا این وسایل، کار را برای نقاشان بسیار راحت تر کرده و موجب تسریع در زمان کار و همچنین افزایش کیفیت یا ایجاد سطحی یکدست در مقایسه با قلم مو ها می باشند؛ در صورتی که غلتک از جنس استیل و ضد زنگ باشد، مدت طولانی تری کار کرده  و دوام بیشتری دارد. معمولا از غلتک های بزرگ تر، برای دیوار ها و از غلتک های کوچک تر برای کناره ها استفاده می کنند.

اسپری رنگ:

اسپری ها، ابزار دیگر نقاشی می باشند که آن ها را با نام پاشنده دستی هم می شناسند. این وسایل که در اندازه ها و قیمت های گوناگونی در بازار به فروش می رسند، موجب سرعت بخشی به کار شما می شوند. از آنجایی که این رنگ در هوا پخش شده و ممکن است به سیستم تنفسی افراد آسیب برساند، در زمان استفاده از اسپری ها لازم است که نقاشان حتما از ماسک های مخصوص این کار، استفاده نمایند.

پد رنگ:

  • پد رنگ آمیزی یکی از ابزار آلات کاربردی در میان ابزار نقاشی ساختمان می باشد.
  • پد رنگ، سطحی صاف داشته و معمولا به شکل مستطیل می باشد.
  • پد رنگ، یک دسته نیز در پشت خود دارد که در دست گرفتن آن را برای کاربر آسان می‌سازد.
  • رویه این پد ها از جنس فوم بوده و دارای دندانه ‌های کوتاه و عمیق می باشند.
  • کاربرد پد ها در رنگ آمیزی سطوح صاف و ایجاد رنگ‌ های مستقیم در یک خط می باشد.
  • از پد ها می توان برای گوشه‌های دیوار، سقف یا سطوحی که رنگ آمیزی مرتب و تمیز آن ها امری مهم است، استفاده کرد.

پد رنگ آمیزی

نردبان:

به منظور داشتن تسلط و در نتیجه ایجاد رنگ آمیزی بهتر، لازم است که نقاشان از برخی از سطوح به وسیله صندلی، پایه، چهار پایه یا نردبان بالا روند تا نتیجه دلخواه، حاصل گردد. اما بهترین روش برای اینجام این امر، استفاده از نردبان می باشد. نردبان های دو طرفه تلسکوپی، به آسانی در هر مکانی نگهداری شده و در بسیاری از موارد کاربرد خوبی دارند. بهتر است تعداد پله ها را طوری انتخاب کنید که در بلند ترین قسمت نردبان، دسترسی آسان به سقف محل مورد نظر داشته باشید.

پرایمر نقاشی ساختمان:

پرایمر، ماده ای است که به منظور آب بندی و محافظت از سطح مورد نظر برای نقاشی استفاده می شود. بعضی معتقدند که نقاشی روی پرایمر کار را سخت می کند اما به کار گیری پرایمر ها، امر بسیار مهمی در پروژه های خاص می باشد زیرا همه سطوح نیازمند پرایمر نمی باشند. استفاده کردن یا نکردن از پرایمر به چندین عامل بستگی دارد، مثلا سطحی که شما نقاشی می کنید (آیا لکه بدی روی سطح وجود دارد) و نوع رنگی که استفاده می کنید.

لیسه و کاردک:

در میان ابزار نقاشی ساختمان لیسه  ابزاری است که به منظور انجام بتونه کاری استفاده می شود. اینکه از کدام سایز لیسه استفاده نمایید بستگی به حجم بتونه مورد استفاده شما دارد. معمولا بعد از انجام رنگ آمیزی برای پاک کردن و از بین بردن رنگ های اضافه و ریخته شده، از کاردک استفاده می شود. به یاد داشته باشید به منظور تراشیدن رنگ‌های اضافه از روی سطوح شیشه‌ای، تیغ شیشه ای بهترین بازدهی را دارد و موجب جلوگیری از ایجاد خط و خش روی شیشه می گردد.

کاور آسان پوش:

برخی از وسایل و برخی از قسمت های محل مورد نظر، نباید رنگ شوند و باید کمی دور شوند تا آغشته به رنگ نشوند؛ برخی از این وسایل، بسیار بزرگ و سنگین بوده و اصلا قابل حمل یا جابجایی نیستند؛ برای این وسایل، از کاور های آسان پوش استفاده می کنیم تا کاملا پوشیده شوند. اگر از اسپری رنگ استفاده می کنید، می‌توانید با کاور آسان پوش، پوششی مثل دیوار درست کنید تا اجازه ندهید غبار رنگ به اطراف پرا کنده شود؛ همچنین می توانید برای قسمت های کوچک تر مثل دستگیره در و پنجره ها و لبه قرنیزها از نوار چسب (ماسکینگ تیپ) استفاده نمایید.

کاور آسان پوش

سنباده:

در هنگام رنگ آمیزی، اگر دیوار مورد نظر، از قبل رنگ شده باشد یا خوردگی و آسیب دیدگی داشته باشد، لازم است که با استفاده از سنباده، سطح آن کاملا صاف و یکدست گردد. به منظور ایجاد رنگ کاملا یکدست و با کیفیت، لازم است که قبل از انجام رنگ آمیزی، دیوار را سنباده کشیده و کاملا تمیز نمود تا سطحی صاف به دست آید.

لباس مناسب:

برای راحت بودن در هنگام نقاشی، اولین انتخاب یک نقاش باید لباس راحت و مناسب کار باشد؛ لباس راحت، لباسی است که تمام بدن را به طور کامل پوشانده و فرد در آن احساس راحتی داشته باشد. لباس های موجود در بازار انتخاب خوب و مناسبی هستند اما شما می توانید با یک شلوار بلند و پیراهن آستین دار کهنه هم این کار را انجام دهید.

ما در تهران ابزار مفتخر به ارائه بسیاری از ابزار آلات فوق با بالاترین کیفیت، برای شما عزیزان هستیم برای تهیه این محصولات یا دریافت مشاوره می توانید با مشاوران ما در تهران ابزار در تماس باشید.

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: امکان راست کلیک وجود ندارد