بررسی تخصصی پیستوله برقی

پیستوله برقی

پیستوله برقی چیست:

پیستوله برقی نوعی وسیله برقی مناسب برای رنگ آمیزی است. این ابزار نسبت به فرچه مویی رنگ کاری یک دست تری به شما ارائه می کند. در واقع نسبت به فرچه و غلطک که نیاز به صرف زمان و انرژی بدنی زیادی دارند، این وسیله سرعت انجام کار را چند برابر بیشتر می کند و برای رنگ آمیزی نیاز به مصرف انرژی کمتری دارید. پیستوله‌برقی در واقع بیشتر برای مصارف خانگی به کار می رود و برای کارهای صنعتی و رنگ کاری‌ های حرفه ای اصلا توصیه نمی شود.

پیستوله برقی

کاربرد های پیستوله برقی:

اگر می خواهید در پروژه رنگ کاری و نقاشی خود در صرف زمان صرفه جویی کنید، استفاده از رنگ پاش برقی به شما پیشنهاد می‌شود. مزیت اصلی استفاده از رنگ پاش برقی نسبت به سایر ابزارهای رنگ پاشی مانند برس معمولی و غلتک، پوشش دهی بیشتر سطوح در زمان کمتر است. زمانی که قصد دارید سطوحی را رنگ کنید استفاده از قلم مو یا غلتک دشوار، زمان بر و نیازمند مهارت است. با استفاده از پیستوله رنگ پاش برقی اما می توانید با اندکی مهارت کار نقاشی خود را با کیفیت مطلوب به سرانجام برسانید.

از کاربردهای مفید رنگ پاش برقی این است که با کمترین تلاش بخش های گسترده ای را پوشش می‌دهد، بنابراین مناسب برای فضاهای بزرگ است. همچنین به دلیل داشتن توانایی نادیده گرفتن عیوب سطحی مانند ضربه، شکاف و ترک برای سطوح خارجی با بافت های مختلف کارایی دارد. به طور کلی از این ابزار کاربردی برای رنگ کردن دیوار، سقف، در و پنجره، میز و مبلمان، بدنه خودرو، نقاشی‌های خیابانی، نقاشی و خلق اثر بر روی بوم یا پارچه و… استفاده می‌کنند.

تاریخچه پیستوله های برقی:

شخصی به نام Francis Davis Millet بنیان گذار نقاشی با اسپری در تاریخ بوده است. در سال ۱۸۹۲ این اختراع تکامل یافت و William Pretyman، با استفاده از یک شلنگ و سوزن مخصوص  و ترکیبی از نفت و سرب سفید توانست یک رنگ پاش اختراع کند. و سپس در سال ۱۹۴۹ میلادی، Edward Seymour، این رنگ پاش اختراع شده را توسعه داد و تکنیک تبدیل گاز به ذرات را در این رنگ پاش ها پیاده سازی نمود.

پیستوله برقی

نحوه عملکرد پیستوله برقی: 

در این وسیله، فشار بالا و حرکت سریع هوای ایجاد شده توسط موتور دستگاه انرژی لازم برای غلبه بر غلظت (ویسکوزیته) مایع و کشش سطحی (نیرویی که مولکول‌ های سطح مایع را کنار یکدیگر نگه می‌دارد) و تبدیل شدن جریان مایع به قطرات ریز را فراهم می‌کند. این فشار بالا به مایع نیرو وارد کرده. سپس مایع از طریق یک نازل کوچک در قسمت نوک پیستوله خارج می‌شود.

انواع پیستوله برقی:

  • پیستوله برقی با قابلیت HVLP:

این پیستوله یک اسپری، تفنگ، موتور و HVLP کمپرسور برای تامین هوا دارند. توربین موجود در این نوع از پیستوله باعث می شود، حجم بالایی از هوای گرم با فشاری بسیار پایین از تفنگ رنگ پاش خارج شود. از این پیستوله‌ها می‌توان برای رنگ کردن سطوحی همچون خودرو ، مبلمان، تابلوهای نقاشی و … استفاده کرد.

  • پیستوله برقی با قابلیت LVLP:

عملکرد پیستوله برقی LVLP، دقیقا برعکس پیستوله برقی HVLP است. این پیستوله برای پودری شکل کردن رنگ از هوایی با حجم کمتر استفاده می کنند.

مزایای استفاده از پیستوله برقی:

استفاده از این وسیله دارای مزایای بسیاری می باشد. برخی از مزایای استفاده این وسیله برقی عبارتند از:

  • جابه‌جایی راحت: 

این وسیله به دلیل داشتن حجم و وزن خیلی کم می‌توانید به‌راحتی جا‌به‌جا کنید. در واقع جابه‌جایی راحت یکی از مزایای اصلی آن است.

پیستوله برقی

  • قیمت ارزان:

پیستوله‌ های برقی‌ از قیمت ارزانی برخوردار هستند. یعنی شما با هزینه ای کم می‌توانید یک پیستوله برقی بخرید.

  • صرف زمان کمتر:

رنگ‌آمیزی با این وسیله در مقایسه با قلم‌مو و غلتک از سرعت بیشتری برخوردار است. در واقع با پاشیدن یک‌ دست رنگ روی سطح عملیات رنگ‌ کاری به پایان می‌رسد. اما با قلم‌مو و غلتک نیاز است روی سطح را چندمرتبه رنگ‌آمیزی کنید.

  • مصرف رنگ کمتر: 

به‌ وسیله پیستوله برقی می‌توانید با مقدار کمی رنگ سطح قابل‌قبولی را رنگ‌آمیزی کنید. در نتیجه می‌توانید در مصرف رنگ صرفه‌جویی کنید.

  • رنگ‌آمیزی یکنواخت:

 در مقایسه با رنگ‌آمیزی با فرچه و غلتک که خط‌ هایی بر روی سطح بر جای می‌گذارند، رنگ‌آمیزی با پیستوله برقی یکنواخت‌تر بوده و از کیفیت بیشتری برخوردار است.

برای دریافت مشاوره بیشتر می توانید با ما در تهران ابزار در تماس باشید.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: امکان راست کلیک وجود ندارد